Ettevõttest

Ettevõttest

2002. aastal ellukutsutud BLRT Masinaehitus on nüüdisaegne, kiiresti arenev masinaehitusettevõte.

Tegeleme tööstusotstarbeliste metalltoodete ja -tarindite seeriatootmise ning töötlemisega elektri-, teisaldusmasinate, tselluloosi-, paberi- ja puidutööstuse ning paljude teiste tööstusharude tarbeks.

Kesk-Euroopa ja Skandinaavia on meie jaoks strateegiliselt olulised sihtturud, ent oleme alati avatud uutele võimalustele ja partneritele.

BLRT Masinaehitus on osa Baltimaade juhtivast tööstuskontsernist BLRT Grupp, kuhu koondunud 50st tütarettevõttest igaüks on usaldusväärne koospartner oma valdkonnas – olgu see siis laevaehitus või laevaremont, tipptehnoloogial põhinevate seadmete ja keerukate metalltarindite valmistamine, valtstoodete töötlemine ja müük, masinaehitus, gaaside tootmine ja müük, vanametalli töötlemine ja müük, veo-, sadama- ja muud teenused ning kinnisvaraarendus.

Miks tellida teenuseid just meilt:

  1. Pakume igale kliendile parimat individuaalset lahendust. Meie spetsialistid arutavad teiega läbi kõik töö üksikasjad.
  2. Täidame kuitahes keerukad tellimused teie jooniste järgi, mis on võimalik tänu meie kvalifitseeritud spetsialistidele ja moodsatele seadmetele.
  3. Saate oma tellimuse kätte õigel ajal ning kooskõlas tehniliste tingimuste ja standardi nõuetega.

Kvaliteet

Rakendame igas tootmisetapis ajakohaseid meetodeid seeriatootmise korraldamiseks ning toote kvaliteedi tagamiseks. Parendame tehnoloogilist protsessi iga tööoperatsiooni ajal. Meie töötajad vastutavad valmistatavate toodete kvaliteedi eest.

BLRT Masinaehituse tootmis- ja äritegevuse aluseks on tunnustatud kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimissüsteemid, mis on sertifitseeritud rahvusvaheliste standardite ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 nõuete järgi. Meie võimekust ja professionaalsust keevitusvaldkonnas tõendab EN-ISO 3834-2:2005 sertifikaat.

BLRT Masinaehituse kvaliteedipoliitika tugineb BLRT Grupi poliitikale. Kontsern kontrollib pidevalt kvaliteedisüsteemi järgimist ja tõhusust ettevõttes.

Materjalide ja keevisliidete kvaliteedi kontrollimisel kasutame BLRT Grupi akrediteeritud katelaborite abi. Lisaks võime pakkuda Romer Absolute Arm 7525 koordinaatmõõtemasinaga (CMM) tehtavaid 3D mõõtmisi.

Ressursside kasutamise paremaks planeerimiseks juurutasime ettevõttes ERP süsteemi.